The 2-Minute Rule for کپسول آتش نشانی

بایستی مراقب بود که اعضای بدن با شیپور تخلیه‌کننده تماس پیدا نکند زیرا این قسمت به دلیل برودت زیاد ممکن است باعث سوختگی در محل تماس گردد.

گروه تدبیر انواع کپسول آتش نشانی را در دسته‌ها و ظرفیت‌های مختلف به بازار عرضه می‌کند که از آن جمله می‌توانیم به کپسول آب و گاز، کپسول پودر و گاز، کپسول گاز کربنیک و کپسول بیوورسال آلمان اشاره کنیم. شما عزیزان برای دریافت مشاوره رایگان و راهنمایی‌های لازم جهت خرید انواع کپسول آتش نشانی، کافیست که با کارشناسان تدبیر در تماس باشید.

جدیدترین مقالات کپسول آتش نشانی بیوورسال چیست؟ (مقاله جامع و تخصصی) تجهیزات اطفا حریق اطفا حریق آسانسور چگونه از گازگرفتگی با مونوکسید کربن جلوگیری کنیم؟ استاندارد نصب کپسول آتش نشانی

نمایی از یک خاموش‌کننده پودر خاموش‌کننده عبارت است از مخلوطی از گرد بعضی مواد شیمیایی که جهت خاموش کردن آتش بکار می‌رود. در گذشته نحوه استفاده از پودر خاموش‌کننده بدین صورت بوده‌است که تعدادی قوطی یا ظروف به اشکال مختلف را از پودر پر کرده و در جاهای مناسب قرار می‌داده‌اند و با شروع آتش‌سوزی افراد درب قوطی‌ها را باز کرده و پودر آن را بر روی آتش می‌پاشیدند.

این نوع کپسول‌ها شامل اسکوت‌های آتش‌نشانی هستند. آنها معمولاً در مواقع اضطراری استفاده می‌شوند تا افراد را در شرایط تاریکی متحرک و خطرناک هدایت کنند.

گرچه مواد هالوژنه به عنوان ماده ایمن از آتش اطفاء حریق قابل قبول و شناخته شده می‌باشند ولی استفاده از این مواد به دلیل صدمه زدن به لایه ازن محدود و ممنوع شده‌است، هرچند احتمال دارد که در بعضی از مؤسسات هنوز از این خاموش‌کننده‌ها استفاده شود.

معمولاً این کار توسط کارشناسان و متخصصین فنی این حوزه انجام و به شما پیشنهاد می‌شود.

هرچه وزن کپسول بیشتر باشد ، سطح پوشش آن (یعنی مساحتی که خاموش کننده قادر به اطفاء حریق می باشد) نیز بیشتر است.

بله کاملاً درست است که همهٔ آنها در نهایت یک کپسول آتش نشانی هستند، اما این مورد را در نظر نمی‌گیرد که چون کیفیت مهارکننده و مرغوبیت مواد متفاوت است، به این دلیل قیمت آن‌ها اختلاف دارد.

بهترین کپسول از نظر ماندگاری شارژ کدوم هست ؟ مثلا کپسول co2 از این نظر بهتره و چه مدت بعد باید شارژ بشه

یک پین یا سوزن میان اهرم و دسته در کپسول‌های آتش نشانی وجود دارد که جلوی خارج شدن محتویات را در حالتی که از آن استفاده نمی‌شود، می‌گیرد. برای استفاده از کپسول باید پین را خارج کرده و ضامن را فشار دهید تا کپسول عمل کند. به علاوه، معمولاً یک شلنگ به عنوان نازل در کپسول‌های آتش نشانی وجود دارد که برای نشانه‌گیری کپسول روی آتش و انتشار مواد خاموش‌کننده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از طرفی شرکت‌های تولیدکننده یا مراکز فروش کپسول آتش نشانی در خدمات پس از فروش و خدمات شارژ کپسول های آتش نشانی که ارائه می‌کنند با یکدیگر تفاوت دارند.

آنها با ایجاد جریان گاز، اکسیژن را از منبع آتش کنترل می‌کنند و به این ترتیب حریق را خاموش می‌کنند.

علاوه بر این، خاموش‌کننده‌های پودر خشک ویژه‌ای نیز وجود دارد که برای آتش سوزی ناشی از فلزات قابل اشتعال مناسب هستند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *